EXAMINE THIS REPORT ON حالت تهوع در آبله مرغان

Examine This Report on حالت تهوع در آبله مرغان

Examine This Report on حالت تهوع در آبله مرغان

Blog Article

همانطور که در مقاله به آن اشاره کردیم هر فرد در طول زندگی خود یکبار به بیماری آبله مرغان مبتلا می‌شود. آبله مرغان یک بیماری به شدت واگیردار است. استفاده از پماد برای تسکین خارش ایجاد شده از تاول‌های موجود روی پوست یکی از راه‌های درمان است. لوسیون کالامین، وازلین و لوسیون‌های خارش بدون عطر از بهترین پماد ها برای آبله مرغان و کاهش التهابات پوستی هستند.

درمان خوراکی: سوپ ماش و گشنیز، آش جوجه خروس با آب لیمو ترش، لعاب به دانه

از خاراندن تاول ها خودداری شود. خاراندن‌ تاول‌ها مي‌تواند باعث‌ عفونت‌ ثانويه‌ شود

اما بهتر است برای استفاده از هرگونه پماد با پزشک متخصص مشورت کنید و زیر نظر پزشک استفاده شود. قبل از مصرف این پمادها حتما با متخصص عفونی مشورت کنید. شما می‌توانید از طریق سایت دکترتو با بهترین پزشکان در ارتباط باشید. در دکترتو علاوه بر سیستم تعیین وقت حضوری امکان مشاوره آنلاین دکتر عفونی وجود دارد.

لکه های قرمز و تاول ها کمی بیشتر زمان میبرد تا کاملا رفع شوند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۳. لکه‌های گرد: لکه‌های گرد عمدتاً اسکارهای جزئی هستند که به راحتی قابل درمان هستند. اینها بافت قرمز یا قهوه ای دارند.

آبله مرغان که به نام ابله مرغون نیز شناخته می‌شود، یک عفونت ویروسی بسیار مسری است که در درجه اول کودکان را تحت آبله مرغان حمام رفتن تاثیر قرار می‌دهد، اما می‌تواند افراد در هر سنی را مبتلا کند.

درمان جای جوش آبله مرغان درمان جای جوش اپیلاسیون درمان جای جوش با میکرونیدلینگ درمان جای جوش چانه درمان جای جوش چرکی با لیزر

آیا جای زخم آبله مرغان از بین می‌رود؟ معمولاً آبله مرغان کمتر جای زخم دائمی‌بر جای می‌گذارد. پس از عفونت، ۶ تا ۱۲ ماه طول می‌کشد تا جای زخم‌ها محو شوند.

بسیاری از افراد آبله مرغان را یک بیماری برای سن کودکی می‌دانند، اما امکان ابتلا بزرگسالان به آن نیز وجود دارد.

از پرکننده ها (فیلرها) می توان برای پر کردن جاى زخم هاى فرو رفته استفاده کرد. فیلرهایی مانند اسید هیالورونیک و همچنین چربی را می توان به طور مستقیم در جای زخم تزریق کرد تا ظاهر اسکار درست شود.

افرادی که داروهای استروئیدی جهت درمان بیماری مانند آسم مصرف می‌کنند.

برای خارش و درد تاول های پوست سر، مقداری سدر و ماست و شاتره و گل ختمی را ترکیب کرده و ماحصل را روی سر گذاشته تا چند ساعتی بماند سپس بشویید. برای تب های شدید هم پاشویه با عرق بید مفید است.

Report this page